Modele Zdalnie Sterowane
mam takie pytanie wy tam jezdzicie na zawody modelarskie i moze wiecie z czego najlepiej zrobic nawierzchnie do driftu. Mam dosc duza piwnice ok 35m2 i zastanawiam sie nad zrobieniem tam toru do driftu pod jakies mniejsze modele typu micro rs4. prosze o odpowiedzi pozdrawiam
na zawodach sa wszedzie dywany do driftu (z tego co ja widzialem) najtansza twarda wykladzina dywanowa z tego co gdzies kiedys czytalem ale nie wiem jaka jest najlepsza
Ostatnio edytowany przez 340e36 (08-08-2011 22:34:28)
chlopaki ze sklepu RobiRc maja tor z dywanem zagadaj lub wpadnij do nich do sklepu obadasz na zywo ...
sam tam wpadne w tym tygodniu po robocie bo mam maly biznes ..
hej
Lepiej pozno niz wcale!
Pogadaj z ludzmi z PDM(powinni miec wiecej na te tematy) oni bez laksi chetnie i dobrze doradza mysle ze do Bartka(plisken)<chyba sie niepowmylilem z gory sorry>mozesz smialo pisac!
Z jego porad moge podpowiedziec ze tani dobobry dywan to wykladzina remontowa z konfortu odwrocona gladkim do gory oni to tak stosuja i mowia ze ok!nawet w Pszczynie jest dosyc spory tor i fajny polecam!A co do obadania toru niema co patrzec na innych tylko isc za swoja wena i za tym co polecaja znawcy i uzytkownicy!!!
Kupuj w Castoramie znacznie taniej ok2-4zł za m zaplacisz!
Pozdrawiam
aha to juz mniej wiecej mnie nakierowaliscie, mam stara wykładzine która kiedys zamokła i sa na niej plamy ale mnie wpadłem na to zeby zobaczyc z drugiej strony, moze bysmy sie wybrali w którys dzien tak zeby kazdemu pasowało na jakis tor w bielsku lub okolicach bo ja mam ten do driftu model a tak samemu to troche lipnie sie jezdzi. dzieki za pomoc