Modele Zdalnie Sterowane
Witam Kolegów!
Za wrzucenie tego postu do złego katalogu chciałem przeprosić, ale jestem tu od 5 minut;-)
Chciałem się dowiedziec gdzie spokojnie mozna pośmigac w okolicy Pszczyny / Czechowice-Dz / Bielsko Biała.
Pochodzę z Pszczyny i raczej tu nie ma wielu terenów. B-B zupełnie nie znam, więc poprosiłbym o bardziej szczegółowe dane - nalepiej mapkę jak trafić :-) Będę bardzo wdzięczny za wszelkie rady...
Pozdrawiam WAS!
witaj. Ogolnie to chlopaki jezdza na torach lub w gdzies w wapiennicy. Ja polecam cyganski las i blonia. Dobry teren. Pozdrawiam
Te Błonia - to gdzie dokładniej?
Czy jest to w okolicy Hotelu Na Błoniach? - Z parkingu do góry i te "pola" po lewej a na prawo wchodzi się do parku - boisko, miasteczko rowerowe. Czy może to inne miejsce a ja o tym nie wiem...
Bo kiedyś jak byłem to jeździłem na terenie boiska... Ze względu na osoby grające tam,nie mogłem się "pobawić".
Pozdrawiam!
Dodaje fotkę, bo nie za bardzo wiem, Czy o tym samym basenie piszemy:-)???
A co sądzice drodzy koledzy o tym parkingu?
http://dl.dropbox.com/u/3912451/MAPKA.pdf
ba jasne o ty basenie parking lipa bo zaraz jest główna droga i jest pełno dziur też myślałem wcześniej o tym parkingu jak co to mozemy sie umówić na niedziele do południa żeby pojeżdzić
Ostatnio edytowany przez ecko2man (23-05-2011 09:31:25)